Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Gelderland

Regio Gelderland

Vraagprijs € 1.980.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Wat een schitterend en uniek aanbod in Elst! In een groene oase in het mooie Elst, tussen Arnhem en Nijmegen ligt een uniek woonproject. Het is gelegen op een groot kavel van meer dan 5200 vierkante meter, en kijkt uit op een prachtig hertenkamp. Het is zeer centraal gelegen ten opzichte van Arnhem en Nijmegen, het treinstation en de aansluiting op het snelwegennet. De grote, karakteristieke...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 448 m²
Lees meer

Omschrijving

Wat een schitterend en uniek aanbod in Elst!

In een groene oase in het mooie Elst, tussen Arnhem en Nijmegen ligt een uniek woonproject. Het is gelegen op een groot kavel van meer dan 5200 vierkante meter, en kijkt uit op een prachtig hertenkamp. Het is zeer centraal gelegen ten opzichte van Arnhem en Nijmegen, het treinstation en de aansluiting op het snelwegennet.

De grote, karakteristieke villa waar het om gaat heeft een ingrijpende verbouwing achter de rug en bestaat nu uit 5 zelfstandige woningen met eigen huisnummers met in totaal 18 kamers en 7 badkamers!

Het kavel heeft ook twee grote bijgebouwen en veel ruimte voor Parkeren en buitenactiviteiten. Het biedt een veilige en aangename woonomgeving.

Het ene bijgebouw bestaat voor een groot gedeelte uit een grote multifunctionele ruimte voor bijvoorbeeld dagrecreatie of werken aan huis. In hetzelfde bijgebouw bevinden zich ook vier garages of werkruimtes.

Het tweede bijgebouw bestaat uit een grote dubbele garage/koetshuis met een ruime zolder waar ook nog activiteiten kunnen worden ontplooid.

Het woonproject past door zijn opzet ideaal in vele doelstellingen van verschillende doelgroepen: mensen die graag hun eigen buren uitzoeken, woongroepen in spé of al bestaande groepen vrienden die om uiteenlopende redenen leeftijdsbestendig willen samenwonen. Combinatie wonen voor kinderen, ouders en grootouders

Het project is ook uiterst geschikt voor al dan niet nieuwe zorgconcepten. Bewoners kunnen hier op uitstekende uiteenlopende manieren begeleid worden in hun leven. Het bevindt zich op een besloten maar toch niet afgelegen plek.

Het geheel is recentelijk verbouwd en gemoderniseerd tot een gebruiksklaar geheel.

Er is dakisolatie en isolerende beglazing aanwezig. Binnenkort worden er nog nieuwe draai-kiepramen geplaatst met tripel glas. Tevens zijn er 2 nieuwe cv-ketels geplaatst en is er in de kelders vloerverwarming aangelegd.

De huisnummers 60, 60-A, 60-B, 60-C en 60-D zijn al toegekend door de gemeente Overbetuwe.

Wij leiden u graag uitgebreid rond.

De indeling is als volgt:

Nummer 60:

Begane grond:
Hal met meterkast, grote, lichte woonkamer met een open inbouwkeuken. Aanpalend is een werk/slaapkamer met een toilet.
Vanuit deze kamer is het eigen terras en aansluitend een prachtige tuin bereikbaar.
Aan de voorzijde is een slaap/werkkamer met badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en een toilet.

Souterrain:
Slaap/hobbyruimte en slaap/werkkamer met een doucheruimte met een wastafel en een toilet.
Dit souterrain is zowel vanuit de kelder, de begane grond als ook zelfstandig van buitenaf bereikbaar.

€ 395.000,= K.K.

Nummer 60-A:

Begane grond:
Grote en riante hal met het toilet. Deze hal geeft ook toegang tot de andere huisnummers.
Grote, lichte woonkamer en suite met een grote woonkeuken en met opslaande deuren naar een groot terras en naar de grote tuin.

Souterrain:
Slaap/hobbykamer, slaap/werkkamer en een badkamer met douche, toilet en een dubbele wastafel.
Ook dit souterrain is zowel vanuit de kelder, de begane grond als ook van buitenaf bereikbaar.

€ 595.000,= K.K.


Nummer 60-B, 1e verdieping, :

Gezamenlijke grote hal/overloop.
De grote woonruimte kan met twee afzonderlijke toegangsdeuren betreden worden. Het prachtige, spiksplinternieuwe lichte appartement heeft grote ramen en geweldig zicht naar drie kanten. Het geheel is bekleed met een prachtige eiken vloer.
De grote woonkamer heeft veel ruimte vooreen nog te plaatsen open inbouwkeuken. Deze is nog niet geplaatst omdat er nog de keuze gemaakt kan worden voor een keuken met keukeneiland.
De woonkamer heeft een naastgelegen slaap/werkkamer.
In het midden is er een mooie badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet.
Tenslotte is er ook nog een aparte werk/slaapkamer met grote vaste kasten.

€ 275.000,= K.K.

Nummer 60-C, eerste verdieping:

Dit is een bijzonder appartement met een prachtige eiken whitewash vloer. Het is vanuit de grote gezamenlijke overloop op twee manieren bereikbaar waardoor er veel privacy mogelijk is.

De woonkamer heeft een moderne open hoekkeuken met inbouwapparatuur en een grote inloop/doorloopkast. Een eigen balkon geeft ruimte en maakt deel uit van het geheel. Aan de andere kant is er een hal, badkamer met een douche, een wastafel en een toilet. De slaapkamer ligt daarachter, en heeft een mooie vloer van hardhout (Jatobe).

€ 275.000,= K.K.

Nummer 60- D, 2e verdieping op de zolder

Dit heel bijzondere appartement bestaat uit twee vergelijkbaar grote onderdelen. Het maakt het dan ook zeer geschikt voor dubbele bewoning door mensen die elkaar goed kennen en die op 1 adres willen wonen. Via een trap en een kleine hal is er een splitsing in twee sub appartementen.

De eerste ligt op het zuiden, en bezit een hal, een gangetje met badkamer, en een grote woonkamer met inbouwkeuken. Het geheel is voorzien van een prachtige jatoba vloer. Naast de woonkamer ligt een aparte slaapkamer. Eveneens met jatoba vloer.

De tweede is de meest spraakmakende van het pand. De spiksplinternieuwe opbouw, ook wel het kleine penthouse in de wandelgangen, heeft een prachtige lichtinval van drie kanten en een fenomenaal uitzicht. Naast de entree ligt de slaapkamer, met aansluitend gang met badkamer. De gang loopt door naar de uiterst moderne lichte woonkamer met veel hout en een prachtige eiken vloer. De woonkamer geeft toegang tot een groot intiem balkon met een groots uitzicht.

€ 295.000,= K.K.

Grote Multifunctionele ruimte met grote schuifpuien naar het grote terras.
Deze ruimte heeft een pantry en een toilet.
Tevens zijn hier diverse opslagruimtes die ook voor andere doeleinden geschikt gemaakt kunnen worden zoals kantoor, hobby of praktijk aan huis.

Dubbel garage/koetshuis met een toilet en een vaste trap naar de ruime verdieping met 2 grote kamers.
Op de begane grond is reeds vloerverwarming in de vloer voorbereid.
De toegang geschiedt door middel van 2 elektrisch bedienbare roldeuren. De grote roldeur heeft nog een eigen kleinere deur.

Algemene kenmerken:
- de totale gebruiksoppervlakte voor wonen is 448 m2
- de inhoud van het gebouw is 2224 m3
- deze villa is oorspronkelijk in 1926 gebouwd voor een fabrikant in veilingkistjes. Helaas is hij in de crisisjaren rond 1930 failliet gegaan.
- recentelijk uitgebouwd op de verdieping en geheel opnieuw ingedeeld en gemoderniseerd

"Wie de schoen past die trekke hem aan."

Dat geldt zeker voor dit unieke aanbod in de huidige woningmarkt.
Er is eigenlijk maar 1 manier om het geheel goed te kunnen beoordelen.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging van dit aanbod en overtuig uzelf van de diverse mogelijkheden die het biedt.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.980.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1919 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 5265 m² Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 448 m² Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
woonruimte
Woonruimtetype
Appartement
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
5
Oppervlakte
448 m²
Aantal huurders
5
Bruto aanvangsrendement
1.0%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring