Over ons

Jansen Makelaars is al 50 jaar een begrip. Persoonlijk advies en begeleiding gaan bij ons hand in hand met een eerlijke prijs en duidelijke afspraken. Bob Plattel is onze gecertificeerde en beëdigde makelaar. Bob werkt zijn hele leven al in de Overbetuwe en kent het gebied (en de woningmarkt) als geen ander.

Maximale aandacht voor uw woning

Jansen Makelaars heeft doorgaans zo'n 100 panden in de verkoop en verhuur en is daarmee een toonaangevende speler in Elst en omgeving. Het bedrijf is aangesloten bij de NVM. Voor u een extra garantie dat gewerkt wordt volgens de opgestelde strenge normen. Heeft u een woning in de verkoop dat zal deze maximale aandacht krijgen op internet. Naast een eigen website wordt alle aanbod geplaatst op de meest populaire woningwebsite van Nederland: FUNDA. Jansen Makelaars verzorgt naast verkoop en aankoop ook alle bijkomende zaken. Wij taxeren, adviseren en bemiddelen. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, ver- of aanhuur voor particulieren of bedrijven. 

Ook voor hypotheekadvies 
Voor onafhankelijk hypotheekadvies verwijzen wij u graag naar onze partner 'Hypotheekhuys Elst'. Bezoek de website van Hypotheekhuys Elst voor meer informatie.