Mijn favorieten

Ons kantoor

Jansen Makelaars is al bijna 60 jaar een begrip. Persoonlijk advies en begeleiding gaan bij ons hand in hand met een eerlijke prijs en duidelijke afspraken. Bob Plattel is onze gecertificeerde en beëdigde makelaar. Bob werkt zijn hele leven al in de Overbetuwe en kent het gebied (en de woningmarkt) als geen ander. Alle medewerkers zijn woonachtig in het werkgebied. Een absolute pré en een basisbehoefte in een juiste advisering.


Maximale aandacht voor uw woning

Jansen Makelaars heeft doorgaans veel objecten in de verkoop en de verhuur en is daarmee een toonaangevende speler in Elst en omgeving. Verder hebben zij ieder jaar wel een nieuwbouwproject in de aanbieding. Het bedrijf is aangesloten bij de NVM. Voor u een extra garantie dat gewerkt wordt volgens de opgestelde strenge normen. Heeft u een woning in de verkoop dan zal deze maximale aandacht krijgen op internet. Naast een eigen website wordt al het aanbod geplaatst op de meest populaire woningwebsite van Nederland: Funda. Jansen Makelaars verzorgt naast verkoop en aankoop ook alle bijkomende zaken. Wij taxeren, adviseren en bemiddelen. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, ver- of aanhuur voor particulieren of bedrijven. 

Ook voor hypotheekadvies 
Voor onafhankelijk hypotheekadvies verwijzen wij u graag naar onze partner 'Hypotheekhuys Elst'. Bezoek de website van Hypotheekhuys Elst voor meer informatie.

En natuurlijk ook voor uw verzekeringen
Assurantieplushuys adviseert en regelt graag in alle type verzkeringen, van auto tot arbeidsongeschiktheid, van opstal en inboedel tot een doorlopende reisverzekering. Vraag het ons of ga naar Assurantie+ Huys. 

Kantoor Vestiging Jansen Makelaars

Jansen Makelaars

ELST GLD

Valburgseweg 2
6661 EV Elst Gld

Routeplanner

Route van naar Valburgseweg 2, 6661 EV Elst Gld